Babaların biraz daha paraya ihtiyacı olan dönemleriydi sanırım ve benim babamda demir yumruğu masaya vurmuştu, çalışılacak. Etik vs bilmiyorum olanı anlatıyorum.
İlk olarak babamın çalıştığı matbaada getir götür yapıyordum aval aval raylarda giden kitapları izleye izleye 1 sene geçti.
sonrasında simit sattım o da şenlik olan bir güne denk gelmişti sahilde lise arkadaşlarım gördü aşırı derecede utanmıştım hatta Elif'i görmüştüm hoşlanma durumları vs vardı o da denk gelince. Arkadaş bana bıraktı galiba lavaboya gidecekmiş falan şimdi gelir istersen bekle dedim ahaha kız yememiş olacak ki yok ya bende tam ayrılıyordum dedi.
Sonrasında ise şu an hâlâ kendimden nefret ettiren su satma işi. Adam bana el arabasının içine 5 damacana koydu al bunları götür sat dedi. Bağırıyorum suuuuuu sucuuuuu.. kimse görmesin diye ağaçların altında oturuyordum, usta iki üç kez fırça attı senin yemeğin yevmiyen kurtarmıyor yarın gelme dedi, canıma minnet..
Daha sırada börekçi de varda kafa ütülemeyelim gastamonlu ustayı pazar günü ekip denize gidince usta sinirden 2 çuval soğanı tek günde soydurdu ahahshd..
Böyle koleksiyondan bir kaç parça sizden de duymak isterim fena olmaz..