muda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka hesabını değiştirmeyle alakalı bi durum değil hocam sizin ki, daha önce biliyorsunuz sizin sayfayı ben incelemiştim anydesk ile, yani yayın içi reklam ödemesi geldiğine göre bankada sorun yok. Sizin sorun şu sanırım; hatırladığıma göre siz bu sayfayı başkasından almıştınız, muhtemelen sayfayı satın aldığınız kişi reels para kazanma kurulumunu yaparak sayfayı size teslim etmiş ve bu durumda reels ödeme hesabı sayfayı satın aldığınız kişinin üzerinde gözüküyor, yayın içi reklam kurulumunuda siz sayfayı üzerinize aldıktan sonra kendiniz yapmışsınız, o yüzden yayın içi reklam ödeme hesabınızda gözüküyor ve sorunsuz ödemeyi alabiliyorsunuz, reels de sayfayı satın aldığınız kişinin ödeme hesabında olduğu için siz istediğiniz kadar banka değiştirin bir işe yaramaz.

Yapmanız gerekeni yazıyorum; sayfayı kimden satın aldıysanız onunla iletişime geçin ve reels ödeme hesabı kodunu kendi ödeme hesabınıza transfer edilmesi gerektiğini söyleyin. Facebook ile iletişim sağlayıp ödeme yöntemi hesabını aktaracağınızı söyleyeceksiniz, bunun için bir forum gönderiyor facebook kendi üzerinize transfer edeceksiniz ve sorun bu şekilde çözülecektir.
Yok hocam ben hesabı aldığımda hiçbir para kazanma aracı aktif değildi hepsini ben yaptım