Merhaba dostlar. Dün sunucudan kaynaklıdır dedim önemsemedim ama bugün de devam ediyor. Wordpress sitem aşırı yavaşladı. Admin panelinde bir yavaşlama yok, arada 30 saniye falan gidiyor ama dolaşabiliyorum. Anasayfa ve kalanına hiç girmiyor. Siteyi en son bıraktığımda sağlamdı, niye böyle yapıyor bilmiyorum ve aklıma bir sebep gelmiyor.
Site sağlığına girince ise şöyle bir bilgi çıkıyor:

REST API bir hata ile karşılaştı

REST API, WordPress ve diğer uygulamaların sunucu ile iletişim kurmasının bir yoludur. Bunun bir örneği, yazılarınızı ve sayfalarınızı görüntülemek ve kaydetmek için buna dayanan blok düzenleyici ekranıdır.
REST API sınanırken, bir sorun çıktı:
REST API uç noktası: https://domain.com/wp-json/wp/v2/types/post?context=edit
REST API Yanıtı: (http_request_failed) cURL error 28: Connection timed out after 10002 milliseconds
Verdiği bağlantıda çıkan içerik:

{
    "code": "rest_forbidden_context",
    "message": "Üzgünüm, bu yazı tipindeki yazıları düzenlemenize izin verilmiyor.",
    "data": {
        "status": 401
    }
}
Bir kere göründü ve kayboldu.

Diğer bilgilendirme ise:

Sayfa önbelleği algılandı ancak sunucu yanıt süresi hala yavaş

Sayfa önbelleği, bir kullanıcı her ziyaret ettiğinde bir sayfa aramak yerine statik sayfaları kaydedip sunarak sitenizin hızını ve performansını artırır.
Sayfa önbelleği, etkin bir sayfa önbellek eklentisi aranarak ve ana sayfaya üç istekte bulunularak ve aşağıdaki HTTP istemcisi önbelleğe alma yanıt başlıklarından bir veya daha fazlası aranarak algılanır:
cache-control, expires, age, last-modified, etag, x-cache-enabled, x-cache-disabled, x-srcache-store-status, x-srcache-fetch-status.
1- Medyan sunucu yanıt süresi 1.159 milisaniyeydi. Önerilen eşik değeri 600 milisaniyeden az olmalıdır.
2- İstemci önbelleğe alma yanıt üstbilgisi algılanmadı.
3- Bir sayfa önbellek eklentisi algılandı.
Bu sürekli görünüyor.

Diğeri:

Planlanmış bir etkinlik gecikti
Zamanlanan etkinlik olan action_scheduler_run_queue_rucss çalışmak için geç kaldı. Siteniz hala çalışıyor ancak zamanlanmış yazılar veya otomatik güncellemeler istenildiği gibi çalışmayabilir.
Bu da sürekli görünüyor.