Hangi yoldan yurumeliyim grafik tasarımla ugrasiyorum ama yavaş yavaş animasyon ve oyun yapımına yazılıma doğru yönelmeye başladım 3 yıldır grafik tasarım alanıyla ilgileniyorum ancak memuriyette tatlı geliyor olmasında çok zor değil galiba aylık 20 30 bin TL Cok iyi para ben zaten aile evinde kalicam evlenmicemde nefsine hakim olamazsam düğün falan yapmadan evlenmek isterim yani çok para çünkü düğün masrafı sizce ne yapmalıyım oyun vb. İşlerle uğraşıp sabah akşam çalışıp network kasmakmi yoksa memur olmakmi
kardeşim memurluk + internetten para kazanmak tabikide. olma imkanın var ise memur ol buna engel olma zaten. sabit gelirin ve bir düzenin olur. bende şaun memurum ve aynı zamanda ek gelir olarak internet üzerinden çeşitli işlerle kendimi hem oyalıyor hemde hobi amaçlı yapıyorum aynı zamanda ek gelir elde etmiş oluyorum. memuriyetten gelen para internet üzerinde yapacağın bir proje için ek gelir olarak kullanabilirsin mesela. bazen internette işler istediğimiz giib ilerleyemeyebilir ama memurlukta iş yapmasanda ayın 15 inde maaşın tak yatar hesabına. benim gibi birde bilgisayar programlama bakım onarım uzamanı olarak atanırsan işler daha da kolaylaşabilir çünkü pc balında olacaksın zatenç düz memurlukta ancak akşam ve hafta sonlarında boşluk bulacaksın bu işler için. Aklın varsa atanmaya bak