Bu forumda açtığım 2. teşekkür konusu, kolay kolay teşekkür konusu açmam ve birisinin ricasıyla da hiç açmadım.
@YalnızBilişim; üzerinde ücretsiz hostingim bulunuyor. Bugüne kadar hiç kesinti yaşamadım bir problemle karşılaşmadım. Ama teşekkür konusu açmamın sebebi bu değil.
Domainde ns adresi değiştiremediğim için Yalnız Hostingin yeni nslerine geçiş sağlayamamıştım sitem kapalıydı. Bugün şans eseri açık gördüm ve yazdım böyle böyle neden çalışıyor diye güncelleme sebebiyle eski sunucunun aktif olduğunu kapanacağını belirttiler. Ben de durumumu anlattım ve normalde güncelleme bitince eski sunucunun erişimin kesileceği ama domain benim üzerime geçene kadar sitenin aktif kalması için eski sunucuyu açık tutabileceklerini belirttiler.
Hiç beklediğim bir cevap değildi gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum, ücretsiz hosting sahibi olan bir müşteri için bile çok çözüm odaklı yaklaşıp çok hızlı bir şekilde dönüş sağladılar.
Müşterilerine değer veren çözüm odaklı yaklaşan bir firma, kesinlikle (içtenlikle) tavsiye ederim.