Merhaba bir e-book için hazırlık yapıyorum. Anlatmak istediğim tüm detaylar bizzat tarafımdan tecrübe edilmiş konular olacak. Tamamı ispatlı bilgiler bu nedenle. Konu ana başlıkları fikir vermesi açısından şu şekilde olacak.

İş Bulma Teknikleri - Asla işsiz kalma
İş Alma teknikleri - İşi sen al
İkna teknikleri - psikolojik üstünlük
Yapay zekanın gücü
Sosyal medyanın gücü
İş geliştirme
Temel risk analizi

Aklımda bir fiyat aralığı var ancak tam karar veremedim. Bir de bunu hazırlamaya değer mi bilmiyorum.

Ucuz fiyata satıp kendimi alay konusu da yapmak istemiyorum çünkü 2020 yılında hazırladığım daha basit eğitimleri 300 tl ye kadar satıyordum.

Yukarıdaki konu başlıkları ana hatlar, yani tam başlıklar değil. onları bizzat kullandığım için açık yazamadım.

Bu başlıklar sayesinde 2 yıldır ailemi geçindiriyorum. sadece 11.11.2023 tarihinde açtığım ticari konu ile 20 günde yaklaşık 5k lık iş aldım.

Çok kişinin satın almasını beklemiyorum.

Fiyatın hem satılabilir fiyat aralığında olması için talep edeceğim fiyat ne olmalıdır sizce?

Yorum yapıp düşüncesini ifade edene, e-book çıktığında almak isterse %50 ye kadar indirim yapabilirim. zira benim için fikirler önemli.

Ek not: kitap merhot, yöntem kısaca kolay para kazanma içermiyor, içerik tamamıyla uygulanabilir, kalıcı ve reel, sanal olmak üzere tüm sektörlere uyumlu.

İyi forumlar.