Page Ad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mumitozdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ChatGPT ile şöyle çözebilirsiniz bence.

Korku hikayeleri üzerine bir cep kitabı oluşturuyorum. 10 küçük hikayeden oluşacak, hepsi birbirini takip edecek. Hikaye serisinin baş karakteri Ceren isminde lise son sınıfta okuyan, sabahlara kadar üniversite sınavına çalışan bir genç kız olacak ve hikayeler bu kızın cinlerle yaşadığı korku dolu günleri konu alacak. Olay İzmir'de geçecek. Bana bu hikaye serisinin bölüm başlıklarını yazmanı istiyorum.

Chatgpt size bölüm başlıklarını yazar. Beğenmezseniz tekrar tekrar deneyerek doğru başlıkları oluşturun. Sonra istediğiniz başlıklara ulaşınca;

Xxxxxx başlığı için bir hikaye istiyorum. En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.

Chatgpt size bu bölümün içeriğini de yazar, beğenmezseniz yeniden yazdırırsınız. Ardından yeni bölüme geçerken de;

Evet Xxxxxx başlıklı hikaye böyle güzel oldu. Şimdi bu hikayenin devamı niteliğinde Yyyyyy başlıklı hikayeyi yazmanı istiyorum. (Burdan sonrası üstteki prompt ile aynı) En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.

Bu şekilde yazdırabilirsiniz bence. Şu kadar cümle yerine şu kadar paragraf diyebilirsiniz. Ya da isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Uzun bir metne ihtiyacım olduğunda onu küçük parçalara bölüyorum genelde.

evet hocam bu şekilde denenebilir; ancak şu sitede şu promp ile böyle bir sonuca ulaştım ve hoşuma gitti.

https://hix.ai/tr/ai-writer/story-generator

Ceren adında izmirde yaşayan bir kızın başından geçen bir cin hikayesi olsun. Toplamda 3 bölümden oluşan ve her bölümde maksimum 600 kelime olan bir şey istiyorum.
Bölüm 1

İzmir'in sakin sokaklarından birinde, Ceren adında genç bir kız yaşardı. Ceren, apartman dairesinde yalnız yaşamaktan hoşlanıyordu. Ancak bir gece, tuhaf bir hava esmeye başladı. Rüzgarın uğultusu, Ceren'in içini ürpertti. Odasında yalnız kaldığını hissetti. Birden karanlık bir gölge, duvarlarda dans etmeye başladı. Ceren'in kalbi hızla atmaya başladı. Korku dolu anlar yaşadı. Gölgelerin arasında bir varlık olduğunu seziyordu. O gece, Ceren'in kabusları başlamıştı.

BÖLÜM 2

Olayın üstünden günler geçti, Ceren hala kabuslarının etkisi altındaydı. Geceleri uykusuz ve huzursuzdu. Bir gün, evinde yalnızken tuhaf sesler duymaya başladı. Emanet ettiği eşyalar yerlerinde durmuyor, sürekli hareket ediyordu. Perdeler rüzgarsız bir şekilde savruluyor, kapılar gizemli bir şekilde açılıp kapanıyordu. Ceren, yaşadığı bu olayların üstesinden gelemiyordu. Bir gece, yatağında yatarken, karanlık bir varlık odasına girdi. Ceren, çaresizce yardım çığlıkları atıyordu, ancak hiçbir ses çıkmıyordu. Odanın her yanı karanlığa büründü ve Ceren'in çığlıkları sustu.

BÖLÜM 3

Ceren'in kayboluşunun ardından, insanlar onun ortadan kaybolduğunu düşündüler. Ancak Ceren'in en yakın arkadaşı olan Aylin, onun durumunu araştırmaya karar verdi. Ceren'in evine gittiğinde, tuhaf bir sessizlikle karşılaştı. Her adımda içini bir korku kapladı. Sonunda Ceren'in odasına vardığında, duvarlara kazınmış tuhaf semboller gördü. O andan itibaren Aylin, Ceren'in başına gelenlerin ardındaki gizemi çözmek için karanlık güçlerin izini sürmeye karar verdi. Ancak bu arayış, onları hiç tahmin etmedikleri bir yere götürecekti.

Ceren'in hikayesi, o sakin sokaklarda yaşamanın ne kadar tehlikeli olabileceğini gösterdi. Korkunç bir varlık, genç kızın hayatını alt üst etmiş ve ortadan kaybolmasına neden olmuştu. Bu hikaye, kötü ruhların varlığının asla göz ardı edilmemesi gerektiğini gösteriyor.

sanırım ya sizin dediğiniz gibi yapcaz ya da total kelime sınırını vericez onun 3 e bölerek çıkartmasını bu şekilde sağlıycaz