Hocam ChatGPT ile şöyle çözebilirsiniz bence.

Korku hikayeleri üzerine bir cep kitabı oluşturuyorum. 10 küçük hikayeden oluşacak, hepsi birbirini takip edecek. Hikaye serisinin baş karakteri Ceren isminde lise son sınıfta okuyan, sabahlara kadar üniversite sınavına çalışan bir genç kız olacak ve hikayeler bu kızın cinlerle yaşadığı korku dolu günleri konu alacak. Olay İzmir'de geçecek. Bana bu hikaye serisinin bölüm başlıklarını yazmanı istiyorum.

Chatgpt size bölüm başlıklarını yazar. Beğenmezseniz tekrar tekrar deneyerek doğru başlıkları oluşturun. Sonra istediğiniz başlıklara ulaşınca;

Xxxxxx başlığı için bir hikaye istiyorum. En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.

Chatgpt size bu bölümün içeriğini de yazar, beğenmezseniz yeniden yazdırırsınız. Ardından yeni bölüme geçerken de;

Evet Xxxxxx başlıklı hikaye böyle güzel oldu. Şimdi bu hikayenin devamı niteliğinde Yyyyyy başlıklı hikayeyi yazmanı istiyorum. (Burdan sonrası üstteki prompt ile aynı) En az xx cümleden oluşmalı ve yukarıdaki serinin ilk bölümü olacak. Öyle bitmeli ki bu hikaye, okuyucuyu merakta bırakmalı ve bir olayın içinde kalmalı, tam olarak sona ermemeli.

Bu şekilde yazdırabilirsiniz bence. Şu kadar cümle yerine şu kadar paragraf diyebilirsiniz. Ya da isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Uzun bir metne ihtiyacım olduğunda onu küçük parçalara bölüyorum genelde.