eyvallah abi aynen bilmeyen hemen reklam sanıyor
Hocam eminevim 20 seneden fazladır yapıyor bu işi ve sektördeki ilk ve en güvenilir firma. Hatta birkaç sene önce bazıları battı devlet mağdur olmasınlar diye o insanları da eminevim bünyesinde topladı. BDDK düzenli olarak kontrol ediyor zaten sadece eminevim değil onlarca firmaları var. tek sefaköy şubesi ben üye olduğum ay 40milyon TL ciro yapmıştı. Sistem nasıl batar biliyo musunuz çok büyük bi kriz olur kimse sisteme taksitlerini ödeyemez anca öyle batar
Hocam zaten uzun vadede giren bunu göze alarak girmek zorunda enflasyonu çıkaran eminevim değil adamlar normal olarak sadece işini yapıyor.
son çıkmaya gerek yok 5 ay sonra da çıksan o 400 bine baktığın araba 450-500bin olabilir TR şartlarında

Dediğim gibi benim nasibimde varmış ilk kurada çıktım 3 ay bekledim zaten BDDK takip süreci var 3 ay ödeyebiliyor musun taksitleri diye mağduriyet yaşanmaması için.
Bu sisteme gireceksen kısa vadeli girip yüksek taksit verip girip arabanı alıp gidiceksin yoksa ekonomi düzelmedikçe değer kaybı devam eder.
Ama şöyle düşünün bide ekonomi düzeldiğinde yine süper bi sistem daha önceden olduğu gibi
Bak bu sistemi gram altın ödemeli yapsınlar sonuna kadar tamam. Ama şu anda bana resmen kumar gibi geliyor. Çünkü sen tek gerçek para birimi altın ile karşılaştırınca başkasının hakkını gasp etmiş oluyorsun.
Sen 100 gram altın alırken 5 ay sonra alan adam 80 gram alıyor. Şans oyunu gibi.