yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz üzülün diye yazmadım

Gerçekler acıdır maalesef.
Kendim bizzat yaşadım ve yabancı kaynaklarda ciddi olumsuz yorumlara çok denk geldim.
Yoksa neden yorum yapayım ki.

Ama dediğim gibi pazarlama alanında cidden iyiler.

Veridyen, Odeaweb, Güzelnet gibi özellikle destek anlamında başarı sağlamış, müşteri memnuniyeti açısından iyi olan firmalar var mesela.
İsmi aklıma gelmeyenler alınmaz umarım.

Bu biraz da şans işidir aslında.
Misal bir Tv alırsınız, kimsenin şikayet etmediği bir modeli sizde arıza vermiştir gibi.
Hosting de bu taraftan bakıldığında öyle maalesef.

Ben her zaman hizmet almadan önce hesap açarım ve destek talebinden merak ettiğim tüm hususları sorarım.
Tatmin edici cevaplar aldıysam bir hizmet satın alırım.
Sonra 1 ay kadar test ederim siteyi. Baktım ki herhangi bir problem yok, devam ederim.
Öncesinde tatmin olmadıysam hiç bulaşmam zaten.

Hem kendi kullandığım, hem müşterilerime önerdiğim firmalar bellidir.
Ve hiç birini tek firmaya yönlendirmiyorum ( site sahibinin bilgi kapasitesi, talepleri, site durumu vs )
Ve bugüne kadar sağ olsunlar hiç biri beni pişman etmedi.

Ayrıca Godaddy Türkiye hedefli olan siteler için zaten iyi bir tercih değildir. ( Lokasyon bakımından )

Üzülmeyin fazla. Siz aynen devam edin

Kolay gelsin.

Şöyle aslında hiç üzülmüyorum çünkü gayet memnunum zaten statik dosyalarım aws3 de frankurt bölgesinde olduğu için performansa olumsuz bir durum olması zaten imkanı yok işin aslı üzüldüğüm nokta şu hani Benim ülkemden Benim vatanımdan birisi kazansın çok isterdim ama maalesef o şekilde olmadı Beni üzün tek kısım bu onun dışında performans olarak kendi denediğim %100 yarı özellikli sunucular bile bizim türk sunucularından çok daha iyi sanırım buda üzüldüğüm ikinci nokta

Belki siz wp vs kuruyorsanız cloud da belki ondan olabilir Ben direk VDS kurduğum için en azından şuanlık hiç sorun yaşamadım çok şükür çünkü normal bir siteden ziyade bizim sektör biraz farklı bölümü var sürekli arka planda 100 tane siteyle ortalama her 5 saniyede bir haberleşiyoruz + Benim farklı programlar var onlarda her 3 saniyede bir 7/24 sunucuya istek atıp sipariş kontrollü yapmakta o şekilde de 50 den fazla çalışan program vs bunları göz önüne aldığım da türk firmasını maalesef üzülerek godaddy ye rakip görmüyorum bırakın telaffuz ettiklerinizi daha büyük türk firmaları da buna dahil keşke sizin dediğiniz gibi olsaydıda hepimiz türkiyedekilerle çalışsaydık.