Melihhh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vasat dedin üzdün Beni türkiye de bir çok firmadan 32 gb ramli yüksek cpu lu aldığım işlemlerde time out olan çoklu görevlerde godaddy kesinlikle yapabiliyor kodlar aynı her şey aynı içerik aynı türkiyede ki bir çoooooooooook firma yapamıyor godaddy çok daha düşük sunucu ram ve gpu ortalam min %50 düşük olmasına rağmen daha fazlasını yapıyor bu konuda %100 altına imzanı atarım tecrübeyle defalarca kez yaşadım yani vasat kısmını hiç yaşamadım inan ki up time da da Bence gayet başarılı nazar değmesin.

He şu var Ben çok kez türk firmaları kazansın istedim defalarca mail attım ticket attım telefonla götüştüm ettim inanmazsın belki nelerle uğraştım bu formdaki arkadaşlardan da aldım sunucu ama şu an lık %100 godaddy açık ara önde bunu tamamen uptime + performans olarak söylüyorum kesinlikle bu şekilde para yurt dışına gitmesini hiç istemedim ülkemde kalsın diye ama Nasip olmadı bir türlü.
Siz üzülün diye yazmadım

Gerçekler acıdır maalesef.
Kendim bizzat yaşadım ve yabancı kaynaklarda ciddi olumsuz yorumlara çok denk geldim.
Yoksa neden yorum yapayım ki.

Ama dediğim gibi pazarlama alanında cidden iyiler.

Veridyen, Odeaweb, Güzelnet gibi özellikle destek anlamında başarı sağlamış, müşteri memnuniyeti açısından iyi olan firmalar var mesela.
İsmi aklıma gelmeyenler alınmaz umarım.

Bu biraz da şans işidir aslında.
Misal bir Tv alırsınız, kimsenin şikayet etmediği bir modeli sizde arıza vermiştir gibi.
Hosting de bu taraftan bakıldığında öyle maalesef.

Ben her zaman hizmet almadan önce hesap açarım ve destek talebinden merak ettiğim tüm hususları sorarım.
Tatmin edici cevaplar aldıysam bir hizmet satın alırım.
Sonra 1 ay kadar test ederim siteyi. Baktım ki herhangi bir problem yok, devam ederim.
Öncesinde tatmin olmadıysam hiç bulaşmam zaten.

Hem kendi kullandığım, hem müşterilerime önerdiğim firmalar bellidir.
Ve hiç birini tek firmaya yönlendirmiyorum ( site sahibinin bilgi kapasitesi, talepleri, site durumu vs )
Ve bugüne kadar sağ olsunlar hiç biri beni pişman etmedi.

Ayrıca Godaddy Türkiye hedefli olan siteler için zaten iyi bir tercih değildir. ( Lokasyon bakımından )

Üzülmeyin fazla. Siz aynen devam edin

Kolay gelsin.