Godaddy yurtdışı kaynaklardan bir araştırın derim.
Maalesef aşırı müşteri kapasitesi nedeniyle ( reklam yönetimlerinde iyi oldukları için ) oldukça vasat sunuculara sahipler.
Ve bir çok lokasyonda barındırma taşeron mantığı ile başka firmalardan sağlanmakta.
Yani öyle sanıldığı kadar aman aman iyi değildir hosting açısından. Domain pazarına iyi hükmettikleri için hosting pazarında iyi yere sahipler o kadar.
Odeaweb işini düzgün yapan nadir firmalardan biridir. Bu kesintiler hemen her firma için yaşanabiliyor maalesef.
Hiç bir zaman %100 uptime süresi olmaz.
Şuna katılabilirim; kesinti sebebi ne olursa olsun şeffaflık ve anında bildirim yapılmalıdır.
İnsanlar o anlarda heyecanla bekleyiş içerisinde oldukları için bazı gerginlikler yaşanabiliyor. Bu tarz durumlar için bir personel atanmalı bence.
@odeaweb;
Geçmiş olsun herkese.
vasat dedin üzdün Beni türkiye de bir çok firmadan 32 gb ramli yüksek cpu lu aldığım işlemlerde time out olan çoklu görevlerde godaddy kesinlikle yapabiliyor kodlar aynı her şey aynı içerik aynı türkiyede ki bir çoooooooooook firma yapamıyor godaddy çok daha düşük sunucu ram ve gpu ortalam min %50 düşük olmasına rağmen daha fazlasını yapıyor bu konuda %100 altına imzanı atarım tecrübeyle defalarca kez yaşadım yani vasat kısmını hiç yaşamadım inan ki up time da da Bence gayet başarılı nazar değmesin.
He şu var Ben çok kez türk firmaları kazansın istedim defalarca mail attım ticket attım telefonla götüştüm ettim inanmazsın belki nelerle uğraştım bu formdaki arkadaşlardan da aldım sunucu ama şu an lık %100 godaddy açık ara önde bunu tamamen uptime + performans olarak söylüyorum kesinlikle bu şekilde para yurt dışına gitmesini hiç istemedim ülkemde kalsın diye ama Nasip olmadı bir türlü.