Arkadaşlar biliyorsunuz başka kripto dünyası olmak üzere tokatçılar hız kesmiyor.. Bazen başarıyorlar bazen başaramıyorlar ama hedefte olan herkesin ortak bir özelliğini görüyorum.. Kendi kendilerini hedefe koyuyorlar. Bunu gerçekten anlayamıyorlar mı yoksa bile bile mi yapıyorlar bilemiyorum ama gerçek bu. Örneğin kriptoda inandığınız, projesine güvendiğiniz varlıklara daha bol sıfırlı iken yatırım yapıyorsunuz veya sadece staking yapıyorsunuz vs.. Sonra gidip kripto gruplarına katılıyorsunuz ne biliyim twitterdan kripto üzerine twitler atıyorsunuz ya da daha da ileri gidip yt ya da insta videoları çekiyor hatta varlıklarınızı gösteriyorsunuz.. Kusura bakmayın da gel bende para var çarpmayı dene demek gibi birşey bu..
Sosyal medyada reklam vererek vs keklik avlasalarda benim gördüğüm özellikle telegram grupları çok tehlikeli.. Bu gibi grupları illa kullanmanız gerekiyorsa ya sadece izleme modunda olun muhabbete dahil olmayın. Birşeyler konuşmanız, sormanız vs şart ise de gerçek kimliklerinizi yani her zaman kullandığınız asıl hesaplarınızı kullanmayın..