zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes kendi ticaretinden sorumlu tabiki hocam da işte insanın bir anlık dalgınlığına gelir çaptırır parasını.. Geçenlerde öyle bir konumdan wp'ye ulaştı birisi mesela seyitten sonraki tokatçısı forumun işte malum.. Engelledim gitti ama uyanık olmasan affetmeyecek yani Belki mesajlardaki iletişim bilgileri için sadece böyle bir ayar geliştirilse mesela hocam olmaz mı.. Hani eskiden vBulletin formlarda olurdu mesajı okursun ama mesajda verilen linki görmek için üye girişi yapmanı ister onun gibi.. Tabiki dediğiniz gibi herkes uyanık olup kendini koruyacak işin o tarafında R10'a top atmak değil amaç.

bu özellik vardı şuan aktif mi bilmiyorum, gizli sekmeden bakacağım.
Ama inanın sadece misafir üyeler şeklinde düşünmeyin, hiç bir mesajı bulunmayıp konu takip edenler de olabilir yani birşey düşünürken tek pencereden bakmamak gerek. Dediğiniz vBulletin forumların da ki olayı biliyorum, amaç üye çekmek olduğu için oda bana mantıksız geliyor ama finalde bunların hepsi benim kişisel görüşüm.

Ayrıca asıl mesele işte dediğiniz gibi dalgın olmamak gerek. Dalgın olduğumuzda işlem yapmamak gerek buda bir ticari tecrübe mesela. Dediğim gibi bizler bu öneri kısmında yetkili değiliz, yine de öneriniz olursa Forumda kategorisinde moderatör e sor kısmından da belirtebilirsiniz, incelenmiş olur. ♥️