sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu benim elimde olan birşey değil sizlerde taktir edersiniz ki bizler kategorilerde ki işlemlere bakıyoruz. Ama bu öneriniz benim şahsi fikrimi söylüyorum; mesajları misafir kullanıcılar okumazsa bu site nasıl hit alacak? Nasıl yeni insanlara ulaşacak?

Herkes kendi ticaretinden sorumlu neticede. Kendi güvenlik önlemlerini, ticari zekalarını, tecrübe ve bilgileriyle birşeyler yapmaya çalışıyor. Bu tamamen kişisel görüşüm dediğim gibi.
Herkes kendi ticaretinden sorumlu tabiki hocam da işte insanın bir anlık dalgınlığına gelir çaptırır parasını.. Geçenlerde öyle bir konumdan wp'ye ulaştı birisi mesela seyitten sonraki tokatçısı forumun işte malum.. Engelledim gitti ama uyanık olmasan affetmeyecek yani Belki mesajlardaki iletişim bilgileri için sadece böyle bir ayar geliştirilse mesela hocam olmaz mı.. Hani eskiden vBulletin formlarda olurdu mesajı okursun ama mesajda verilen linki görmek için üye girişi yapmanı ister onun gibi.. Tabiki dediğiniz gibi herkes uyanık olup kendini koruyacak işin o tarafında R10'a top atmak değil amaç.