1-) Sizin politikalarınız.
2-) Erişim kesintisi mevcut oldugu SS'lerde anlaşılmaktadır hiçbir şekilde dosyalarıma erişim sağlıyamıyorum.
3-) Gerekli desteği sağlamadınız.
4- ) Firma gereği yapmanız gerekmektedir.
5-) Ben hiçbir şekilde müdahele de bulunmadım loglardan girişe bakabilirsiniz ek olarak 2 aydır girmediğim bir sunucuya nasıl müdahale de bulunabilirim? İftiradır.,

VDS İÇERİĞİNDEKİ OLAN DOSYALARIMA ERİŞEMEMEKTEYİM BU DURUM ALTINDA DOSYALARIMIN YEDEĞİNİ ALDIKTAN SONRA SİZİNLE HERHANGİ BİR TİCARET ZATEN BENDE YAPMAYACAĞIM VERİLERİMİN ALDIKTAN SONRA İADE İŞLEMİNİ BAŞLATABİLİRSİNİZ VERİLERİM OLMADAN İADENİZ PEK DE BİR İŞE YARAMAYACAKTIR

@Yeniceri;@ServerPark; @yildizteknoloji; Konu içerisindeki olan SS'lerde de gördüğünüz üzere firma sürekli işlem sağlıyoruz deyip bekletti ve kendilerine şikayet talebi oluşturunca da üste çıkmaktadır ben dosyalarımın yedeğini istemekteyim yoksa ücret iadesi benim ne işime yaracaktır? Altta eklemiş olduğum SS'de panelime hiçbir şekilde işlem sağlıyamıyorum. Verilerimi vermemesi durumunda yapacağı iadeyi hoş görmemenizi arz ediyorum. Verilerimi vermemesi durumunda kullanıcının forumdan uzaklaştırılmasını önemle rica ediyorum.