Herkese merhaba Hatay'da yaşadığım için 6 şubat depreminden oldukça etkilendim. 3 aydır internetimiz var fakat buradan iş alamadım.

Tecrübelerim:
Birçok sitede yazar ve editör olarak çalıştım. Haber editörlüğü, teknoloji editörlüğü ve daha birçok kategoride makaleler yazdım. 5 yıl boyunca bir eğitim sitesinde editörlük yaptım. Photoshop gibi programlar bildiğim için, bütün ders kitaplarını photoshop ile çözüp sitede yayınlanmasını sağlamıştım. Yabancı dil bildiğim için bir tarih sitesinde İngilizce Makale yazarlığı ve editörlüğü yapmıştım. Ek olarak bir çok siteye ve şahsa makale hizmeti verdim. Bunlar SEO uyumlu veya blog tarzı yazılardı.

Almanca, İngilizce gibi dilleri bildiğim için çeviri hizmeti verdim.

Daha önce satış yapan siteler için ürün girişleri yaptım.

Makine Mühendisi olduğum için birçok 3D programı kullanabiliyorum. Eskiden 3D yazıcı ile parça basıp yolluyordum fakat depremde 3D yazıcım kırıldı ve tamirini yapamadım. Bu yüzden şu an Solidworks ve CATİA gibi programlardan sizin için 3D çizimler yapabilirim.

Yapabileceğim işler;
Yazarlık: İngilizce, Türkçe ve Almanca olacak şekilde 3 farklı şekilde makale yazabilirim.
Çeviri: İngilizce, Türkçe ve Almanca gibi dillerde çeviri yapabilirim.
Editörlük: İsterseniz siteniz için editörlük yapabilirim. Wordpress alt yapısında birçok site için haber editörlüğünden tutunda, farklı editörlükler yaptım. Yazının siteye girilmesi, kullandığınız seo eklentisine göre yazının düzenlenmesi, öne çıkarılan görsel, iç ve dış linklerin kullanılması gibi yapılması gereken her şeyi yapabilirim.
3D Çizimi: Sizin için istediğiniz parçayı 3D şekilde çizip aynı zamanda teknik resmini çıkarabilirim.

Sürekli veya Part - Time iş aramaktayım. Vakit ayırıp okuyan herkese teşekkür ederim. İyi günler.