Kargoları hazırladık, 14:00 gibi teslim ettik. Yoğunluk varmış. Sisteme zaten toplu kargoları genelde 16:00'dan sonra girmeye başlıyorlar. Müşteri sisteme girilmeden siparişi iptal etmiş. Açıklamaya hala kargoya verilmedi yazmış. Az önce olan olay daha, Trendyol canlı destek ile görüştüm. Diyorum ki kargolar verildi. Sisteme girilmeye başlanmış. Müşteri 5 dakika daha beklese sisteme düşecekti ama ne güzel keyfi iptal ediyor. Tamam hadi siparişin kargolanmadığını düşündü sıkıntı yok, Trendyol'a durumu izah ediyoruz, karşımızda robot var. Ürününüzü kargodan geri çekin diyor başka bir şey demiyor. Sır gibi müşteriyi saklıyorlar. Müşteri ile iletişim kuracak bir alan yaratamıyor musunuz diyorum, en azından oradan yazalım diyorum ya da siz bilgi verin ona da yok. Ne güzel dünya ne güzel ticaret ne güzel müşteriler..
Aynısı dün başıma geldi. Sizin yine kargo çıkmadı diye iptal etmiş. Benimki keyfi iptal ediyor ben ürünü kargoya vermişim çıkmış ve ty hiç bir şey yapmıyor. Gerçekten mide bulandırıcı oluyor bazen.