Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya hesap üretimi gibi bir bölüm olsaydı emin olun bölümünü okumadan, yani yapmaya "hak" kazanmadan yapmazdım. Ama yok.

Sizin yapmaya yeltendiğiniz işin ise bir lisans bölümü var: İngilizce Öğretmenliği.

Ortalık şu an açıköğretim sosyoloji bitirip kendini eğitim koçu ilan edenler, felsefe okuyup bilinçaltı temizliği yapanlarla dolu ve onlara sorsak onlar da danışanlarım çok iyi yerlere geldiler der. Burada esas sorun, o mesleği elde edebilmek için aylarını yıllarını vermiş dirsek çürütüp lisansını kazanmış, üstüne yetmemiş 4 sene bunu nasıl yapabileceğinin eğitimini almış kişilerle kendinizi aynı haklara sahip olarak görmeniz.
4 sene eğitimini almış ve İngilizce konuşamayan öğretmenler ile 10 yıldır ülkesinde yılda 20 gün bile geçirmemiş öğrendiği tüm dilleri ülkelerde ki enstitüsülerde eğitim alarak tamamlamış ve toplumun içinde pratik yapmış kişilerde kıyaslamak ta acayip maalesef her ehliyetli olan araba kullanamadığı gibi yüzlerce Arapça İngilizce öğretmeniyim diyip o dili konuşamayan insanlar var bundan dolayı ki ilkokul 4. Sınıfta başladığımız ve üniversite sonuna kadar devam ettiğimiz İngilizce eğitimizin sonu hüsran.

Size 30 a yakın ülke gezmiş sayısını bilmediğim kadar kişi ile tanışmış be networku olan, çeşitli yatırımları olan birisi olarak söyleyeyim pratikte olanlarla dediğiniz arasında fark yok. Meşhur İngilizce kurslarında anadili İngilizce olmayan ve öğretmen dahi olmayan kişilerin çalıştırılması ve bizim insanımızın yabancı diye önünde eğilmesi mesela.