Zeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Stripe dan wise hesabıma ödeme alıyorum ancak son 2 ödemem beklemeye düştü ve ödememi hesabıma geçirmiyorlar. İstedikleri evrak stripe da gözükmüyor canlı destek ile görüştüm onlarda öyle bir evrağın olmadığını olayın araştırılmasını gerektiğini belirttim. Sorunumu çözene 20 Euro ödeme yapmak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba

İlk açtığınız konuda aslında cevaplar yazıldı. Bu başka bir vaka mı?

Bu konunuzda hesapların açılmayacağı bilgisi verildi. Şu anda hesabı kullanan (lar) hakkında daha çok bilgi toplamaya çalışıyorlar sadece.
Sanal ürün sattığınızı hiç bir şekilde kanıtlayamadığınız için ve alınan ödemelerin karşılığında teslim formu da taktim edemediğiniz için hesaplar kapatılacak ve aktif edilmeyecek.
Ters ibraz yapanlar olduysa da Polonya'da yaşayan Ukrayna vatandaşı dostunuzun ''başı ağıracak''. - Bu çok net. 3 ay önce tanıdık birinin başına geldi böyle bir olay.