dostum yaklaşık 7-8 sene önce oldum ameliyatı hiç endişe duyacak bir şey yok, zaten hiçbir şey hissetmeyeceksin. sonrasındaki pansumana ve temizliğe dikkat et yeterli geçmiş olsun şimdiden
2 defa ameliyat oldum ayıptır söylemesi :-)
normal iğneden korkan ben bile olduysam herkes olur. bende senin gibi videoları izlemiştim ama sen görmüyosun bile ki. ertelemek benimde en büyük hatam olmustu. yani ilk fark ettiğimde direk ameliyat olsam 1 haftada ayağa kalkacakken yaklaşık 4-5 yıl ertelememin sonucunda 1 ay yatmak zorunda kaldım malesef. geçirdiğiniz her gün aleyhinizde işliyor. doktor tavsiyelerine uyup pansumanınızı da aksattırmadan yaptırırsanız kısa sürede ayağa kalkarsınız.
ayıca ameliyatın yöntemini doktorunuz belirliyor. benim belden aşağı anestezi yapmışlardı. kesinin büyüklüğüne göre lokal yapılan anestezileri de duydum. komple uyutma açıkcası çok tercih edilen bir durum değil.
2 hafta önce oldum belden altı uyuşturuyolar iğne ile 5 dk sonra ameliyat için yan tarafa geçiyosun 5 dk da ameliyat sürüyo 10 dk sürüyor totalde hiç stres yapmanı önermem sandığından daha kolay sadace ameliyattan sonra pansuman oluyosun haftada 2-3 defa yara kapanana kadar şu an 16. Günümdeyim ameliyattan sonra rahatça yürüyebilir oturabilir yatabilirsin hiç merak etme Şimdiden Geçmiş Olsun Diyorum 🙃
Kaç günde bir kuyruk sokumundaki kılları alıyorsunuz.
Ben 2019 Aralık ayında ameliyat oldum. Ameliyattan sonra uzun bir dönem 20 günde bir kılları alıyordum.
Birkaç aydır üşengeçlikten 4 haftada bir kılları alıyorum. Acaba hata mı yapıyorum. 4 hafta uzun bir süre mi?