website adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
erasmus?
Üniversite öğrencisi değilim, direk yurt dışında eğitim almak istiyorum

insolitax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sat sınavına bakın genelde okullar ingilizce yeterlilik istiyorlar ielts veya toefl sınavlarinia girmeniz gerekebilir
iyi kötü seviyede kendimi ifade edecek bir ingilizcem var, sınav içinde bakacağım şuan için araştırma yapıyorum

HazBusiness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç üniversitenin öğrenci işleri departmanıyla mail trafiği yapılarak ortalama bilgi edinilebilir.
deneyeceğim teşekkürler

HTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel olarak şu şekilde: Üniversite Lisans eğitimi için okumak istediğiniz bölümü herhangi bir üniversite'de (devlet, özel farketmez) kazanmış olmanız yeterli. Bu kazandı belgesi ile Avrupa'da ki herhangi bir üniversite'de kabul alabilirsiniz. Hangi ülkede okumak istiyorsanız o ülke için danışmanlık veren şirketlerden danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Zira kendileri herşeyin pürüzsüz bir şekilde işlemesinde size yardımcı olacaklardır.
Hocam şöyle bu bölüm türkiyede yeni açıldı ITU'de var diye biliyorum sadece ve puanlar yüksek oturup 1 sene sınava çalışmam lazım ki öyle bir yer kazanayım kazandıktan sonra yurt dışına gitmemin bir anlamı yok zaten, ben direk ücretli bir şekilde yurt dışında bu bölümü okumak istiyorum. herhangi bir önerebileceğiniz bir şirket var mı?