Forumda bir çok soruya yanıt vermeye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Forumun zaten amacı bu.
Ancak insanlar istediği cevabı alamayınca hemen, size laf sokmaya çalışıyor. İşte gereksiz cevap yazma, boş konuşma, bilmiyorsan yorum yapma, gibi cevaplar alıyoruz soru soranlardan. Sonra sende laf söyleyince hemen report edip seni suçluyor.

Bundan sonra insanların ticaret puanına bakmadan yardım yapmamak lazım. Hatta hiç yapmayacaksın. Forum böylece amacından uzaklaşıyor. İnsanlar konulara bakıyor bakıyor cevap yazmıyorlar. Nedeni işte bu yüzden.
Adam yardım istiyor işte cevabı çok basit. Cevap yazmıyorsun neden? Adam sana gereksiz laf sokmasın diye. Bu nedenlerle forum boş bir hale geliyor.

Cevap mı istiyorsun yardım mı istiyorsun ver paranı cevaplayayım ver parayı yardım edeyime dönüyor herşey.

Bundan sonra benim de tavrım. Ticaret puanına bakıp cevap vermek.