ZGAYAYINLARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş benim iade nerede o zaman? 1000 tl için insan mahkemeye verilir mi diyecekler için bu yüzsüz adam verilir. Hala utanmadan yazabiliyorsun ya.. Çok ilginç.İlk boş anımda şikayet konusunda tüm ekran görüntüleriyle beraber paylaşacağım o zaman kim gülüyor bakarız

ek olarak tehditkar demişsin konuşma ekran görüntülerini paylaş herkes görsün 14 günlük süre geçti 1 hafta daha süre verdim. hala iade yapmadın. ne diyeyim? ne güzel dolandırdın helal olsun mu diyeyim? paramı 24 saat içinde yatır dedim. Bu mu tehditkar yatırmadın ben de yasal hakkım olarak seni şikayet ettim. Tek ben de değilim bu arkadaşın parasını geri ödemediği diğer arkadaşlar da var herkesin gördüğü gibi .
Keşke yalanla dolanla yapacağına 1000tlye muhtacım deseydin hayrına gönderirdim Veremediği hizmetin bedelini istemek de suç olmuş yüzsüz herif.
Harbiden çok güzel türbünlere oynuyorsun harikasın ama bu özel mesaj, whatsapp konuşmalarınla yanlışı kim yapıyor belli saten.

Ek olarak: Evet onada açıklık getirdim mesela iletişim kurup durumu herkese anlattım. (Ailevi ve maddi olarak ne yaşadığımı) ek olarak ister iade ister işlem yapılabilir dedim ama sense ne dedin özel mesaj ve whatsapp son mesajlarına bak anlarsın dahada uzatmıyorum

(iade etmek tek tuşa kalmış demişssin ama saten durumu belirttim başta.)?
Hani hesapta varmışta ben inadına göndermiyormuşum gibi davranıyorsun şuan 1 tl gönder desen hesapta olmayan hangi parayı gönderiyim?

Bir ek daha belirtiyim iade isteyenlerde mesela anlayış gösterip pazartesi/salı gibi alacaklar.
Nedeni o zaman alacağım bir ödeme olduğu için ama sense whatsapp son mesajına bakarsan aynı durumu sen yaşasan ne yapardın merak ediyorum bide toprağımsın yani söylediğine göre.