onaytr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahaha komedisin gülüm ama sorun yok burada sadece senin bu yorumun olacak ve sadece senin yaptıkların olacak dur bende gülücük atıyım

Ek olarak: Bazı durum ve sıkıntılardan dolayı herkesle görüşülmüş gerek iade gerek işlemleri yapılmaya başlanmıştır.
kardeş benim iade nerede o zaman? 1000 tl için insan mahkemeye verilir mi diyecekler için bu yüzsüz adam verilir. Hala utanmadan yazabiliyorsun ya.. Çok ilginç.İlk boş anımda şikayet konusunda tüm ekran görüntüleriyle beraber paylaşacağım o zaman kim gülüyor bakarız

ek olarak tehditkar demişsin konuşma ekran görüntülerini paylaş herkes görsün 14 günlük süre geçti 1 hafta daha süre verdim. hala iade yapmadın. ne diyeyim? ne güzel dolandırdın helal olsun mu diyeyim? paramı 24 saat içinde yatır dedim. Bu mu tehditkar yatırmadın ben de yasal hakkım olarak seni şikayet ettim. Tek ben de değilim bu arkadaşın parasını geri ödemediği diğer arkadaşlar da var herkesin gördüğü gibi .
Keşke yalanla dolanla yapacağına 1000tlye muhtacım deseydin hayrına gönderirdim Veremediği hizmetin bedelini istemek de suç olmuş yüzsüz herif.