1. active-linux : "Linux'u Etkinleştir"

2. kew: C dilinde yazılmış bir komut satırı müzik çalar. Linux sistemleri için müzik aramayı destekleyen bir komut satırı müzik çalar, bu bir bakıma iyi bir fikirdir.
3、EGamePlay : Unity'nin başka bir sürümünü kullanın. ScriptableObject'in Excel'de kullanılabilmesi için RPG'nin kullanılması gerekir.

4. FreeControl : Windows işletim sistemi Android işletim sistemi Android işletim sistemi Scrcpy C# Android işletim sistemi PC işletim sistemi, daha basit bir etkileşimli paylaşım sağlar.

5. N_m3u8DL-RE : MPD/M3U8/ISM için geçerli kodlar Windows, Linux ve macOS'ta işletim sistemi yönetimi bu.

6. Squirrel-RIFE: Çin otomatik çerçeve doldurma aracı. Bu proje, hareketlerdeki gecikmeyi ortadan kaldırmak için dağıtılmak üzere, RIFE uygulamalarını temel alan bir çerçeveleme yazılımıdır. Windows 10'un işletim sistemi Bir şey daha var.
7. olcNES : C++ ile NES arasında bağlantı kurun, C++ ile NES/FC arasında geçiş yapın. javidx9'u deneyin.

8. Olive: Ücretsiz, açık kaynaklı, doğrusal olmayan bir video düzenleme aracı. Doğrusal olmayan video düzenleme, resim, müzik, özel efektler ve diğer videolarla karıştırılması ve düzenlenmesi anlamına gelir.Proje tamamen ücretsiz olmasına rağmen hala yineleme aşamasındadır ve Windows, macOS ve Linux'ta desteklenmemektedir.

9. algernon: Web'e git sunucusu. Bu proje Go'da yazılmış, veritabanı olarak BoltDB, Redis, MySQL veya PostgreSQL vb. ve mümkün olan bir Lua yorumlayıcısı kullanan bir "fast food" web sunucusudur. Markdown'un tüm bağımsız olarak yürütülebilir bir Lua betiğinde yer alır, istek kısıtlamaları, kullanıcılar ve izinler vb.

11. Cronicle: Node.js'nin cron alternatifi, kutudan çıktığı gibi çalışır ve Web kabuğu yük devretme, otomatik yeniden deneme, çoklu zaman dilimi ve diğer işlevlerle birlikte gelir.

12. ponymusic: açık kaynaklı Android çevrimiçi müzik çalar. Bu proje, Kotlin dilinde yazılmış, bu eklemeyi ve oynatmayı destekleyen bir Android müzik oynatıcısıdır.

13. LaTeX-OCR : LaTeX'in yeni sürümü LaTeX'in kullanımı için bir çözüm: GUI, Docker ve Docker .

14.dpoint: açık kaynaklı bir dijital kalem. Bu proje, kamera takibi ve veri ölçümleri yoluyla 6DoF girişi sağlar. Kalem herhangi bir düz yüzeyde kullanılabilir ve yalnızca dayanıklılık sınıfı bir kamera gerektirir.