Byismail adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Isparta'da bir benzeri başıma geldi o an gülemedik ama sonra 1 hafta makarasını yapmıştık.

Birliğe katıldığımızın 3 veya 4. günü Edok komutanı kornegeral gelecek dedi, biz daha selam vermeyi bilmiyoruz. 2 gün hızlandırılmış eğitim verildi. koşu şınav mekik takımları kuruldu. Benim dizimde problem olduğu için veteran takımına ayrıldım badim ile birlikte. Bizim koğuştaki çocukların canı çıkmış, korgeneral akşam yemek saatinde geldi bütün eğitim boşa gitti.

Yemekhanede denetim olacak denildi ama biz hiç bir şey bilmiyoruz, gelen adamın rütbesi nedir ne işe yarar hiç bir fikrimiz yok. Yemek yerken masanıza gelirse kalkıp selam verin falan dediler. Yemeğe başlamayın yemek duası içeride yapılacak herkes birlikte başlayacak dediler.

Neyse girdik yerleştik oturduk, bekliyoruz korgeneral geldi ağır adımlarla bizim masaya yaklaştı, ulan şansıma bak bana denk gelecek derken karşımdaki çocuğa denk geldi. Heyecandan çocuğun sesi içine kaçtı konuşamadı ben zaten kafamı eğmiş yemeğe bakıyorum, çocuğu oturttu yemeğini ye evladım dedi. Bana döndü e arkadaşın yiyor sen de yesene dedi biz saldırdık yemeğe. Birlikte yinilecek yemek duası falan her şeyi unuttuk. Meğer orda yine beklememiz gerekiyormuş yemek duasından sonra başlanması gerekiyormuş.

Biz korgeneral yiyin diyince ne bilelim ekmeği nohuta bi bandırıyorum, korgeneralde e siz de yiyin bari beklemeyin dedi. Yandaki arkadaşın açlıktan gözü dönmüş zaten, korgeneral geldi sen niye tatlı almadın evladım diye sordu. Arkadaş "ben tatlı sevmiyom konutanım" diyip yemeğe döndü devam etti.

Sonrasında 1 hafta makarasını yaptık bunun, o an çok stresliydi ama sonrasında çok eğlenmiştik.
Bizde de EDOK komutası S.Y idi hocam, yer de Burdur, tesadüf.