Merhabalar, tanıtım onaylı instagram hesap üretiminde yıllardır forumda ana sağlayıcıyız. Hesaplarımız satışa sunulmadan önce bir çok farklı ve özel kontrol aşamalarımızdan geçmektedir. Bu sayede satmış olduğumuz hesaplarda her zaman kaliteyi maksimum seviyede tutuyoruz. 2023 tarihli tanıtım onaylı hesaplarımız bile askı sorunu ile karşılaşmamaktadır. Ayrıca hesaplarımız ADS açık olarak dinlendirilmektedir.
Tanıtım onaylı hesaplarımıdzda eski tarihli ve 2023 tarihli 2 seçeneğimiz mevcuttur. Eski tarihli almanız halinde hesabın bağlı olduğu mail adresi de teslim edilmektedir. Bu sayede uzun süreli kullanımlar için ve projelendirmeye daha elverişlidir
Satışlarımızı tanitimonayli.com web sitemiz üzerinden yapmaktayız. Ayrıca satmış olduğumuz ürünler için fatura kesmekteyiz. Yüksek miktarlarda alım yapacaksanız muhtemelen bu da sizin için önemli bir faktör olacaktır.
Web sitemiz tanitimonayli.com sürekli olarak aktif ve günceldir. Stoklar sürekli olarak yenilenmektedir. Dilediğiniz zaman web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.
Aklınıza takılan her türlü konuda destek almak için özel mesaj gönderebilir veya profilimdeki numara üzerinden whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz.