Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle selamunaleyküm sonra alırım bi hayırlı olsun 😅

Temmuzda eminevime kayıt oldum 78bin peşinat verdim 400binlik sisteme dahil oldum.

Çekiliş ağustostaydı ben en geç 11 ay sonra alacak şekilde bir gruba girdim nasibimse varmış ilk ağustos çekilişinde çıktı araba. İlk kez kayıt olduğunuzda 3 ay bddk ödemeleri zamanında yapıyor musunuz diye kontrol ediyor ki bi mağduriyet olmasın.

Velhasıl söz verdikleri gibi kasım 20-30 arası bi gün vericez dediler 28ine verdiler ben de gidip boludan aldım arabamı. Sabah 5.45te istanbul samandıradan otobüse bindim öğlen 14:00'da evdeydik arabayı alıp geldik kısa sürdü.

1 sene 15bin 2. Sene 18bin tl ödeyip borcu kapatıcaz inşaAllah. İşin en mutlu eden kısmı faize girmeden arabamı almış olmak.

Baba da oluyorken zaten ihtiyacımız da vardı çok güzel zamanlama oldu Allah kazasız belasız binmeyi arızasız binmeyi nasip etsin isteten herkese de versin.

Başta bana burdan da çok olumsuz yorum geldi eminevime girme diye ama başka şansım yoktu faize bulaşamazdım yada hiç alamayacaktım zor günler için biriktirdiğim parayı yatırdım.

Eminevimin olumsuz yönü ise: Kurada çıkıyorsunuz ama her satıcı eminevim ile satmayı kabul etmiyor çünkü önce noterde satışı yapıyorsunuz para gün içinde satıcının hesabına geçiyor eskiden böyle değildi direkt notere eminevim temsilcisi gelirdi onayı verir satış olurdu.

Tavsiye: 500binlik araba alacaksanız 100 fazlasına girin 600lük sisteme girin piyasa çok değişken değer kaybı olunca istediğiniz arabayı alamazsınız

Diğer şeyler ufak tefek pürüzler.
Şikayetvar'daki şikayetlerin çoğu da üye kaynaklı adamlar üye olurken her şeyi şeffaf anlatıyor zaten 15 gün sonra organizasyon ücretini alamazsınız 14.gün son gün iptal ederseniz alırsınız diyor kocaman harflerle sözleşme de veriyor. Üye okumuyor başta he tamam diyor sonra çıkmak isteyince beni mağdur ettiler deniyor 😅

Not: yatırım tavsiyesi değildir sistemden ev araba arsa alan insan çok olduğu gibi kurada adı sonlara kalıp parası çöp olan insanlar da çok. Ben mutluluğumu paylaştım ve daha önce bu soruları soran ve soracak olanları bilgilendirmek için konuyu açtım çünkü internette doğru düzgün kimse yazmamış
ben de fuzul ev e yazıldım aralık 20-30 arası teslımat alacagım yarı peşinat vererek 2 ay once yazıldım inşallah bi sorun yaşamadan teslim alırım