Aslında mantıklı da yaklaşımınız.
Trafik çekerseniz kesinlikle reklam alanları da satarsınız, diğer servislerden de kazanırsınız.
Ben bir site kurdum, codecanyon, themeforest gibi platformlarda satılan script, uyguama, tema gibi arşivler yayınladım. Bir ay geçti durgunlukla ama ardından baya bir trafik aldım.
ilk 8 ayda ciddi anlamda bir trafik patlaması yaşandı. Zaten o 8 aydaki adsense geliri de çok iyiydi. Ama sonra daha iyi teklif geldi. Özel reklam alanı satışı yaptım ve senesini doldurmadan daha iyi teklife karşın sattım siteyi.
Bu arada arşivlerde gerçek dosyaları indirtmedim kimseye. İndirilen ziplere tıklandığında ilgili dosyanın yer aldığı sayfayı açıyordu, bir nevi sözde ücretsiz adı altında aslında trafik çekip yine orjinal dosyaların yer aldığı sayfalara gönderiyordum. (gerçek dosyalar hala duruyor

)
Aha seni buldum hocam 😄 bunu yapan sitelere ne kadar sinir oluyordum eskiden varya, bu da yalan çıktı diyip nul-led aramaya devam ediyordum 😄 dediğin site türünde çok iyi hitler var gerçekten ama iyi de rekabet var, film dizi sitelerine benziyor biraz bu siteler

şimdi biraz tema indirme sitesi açılmıştır, senin yorumdan sonra 😄