laptop Export alırken güncelleme geçeyim. Güncelleme yapabilmem için yorum yapmayı unutmayın lütfen.
Türkçe proje: 29. gün
YouTube:
shortlar yürümüyor. Tiktokta canavar gibi giden videolar YouTubeda tıkanıp kalıyor. Strateji değiştirip uzun video ile karışık short atmaya başlıyorum yarından itibaren.
Facebook sayfası almaktan vazgeçtim. Forumdan bir arkadaştan eğitim satın alıp reklam çıkacağım Facebookta. Ama Insta hesabını satın alabilirim.
Türkçe Tiktok
Bugün attığım video ile 7 içerik var toplamda. Biri hariç hepsi keşfete düştü sayılır. Bugün video attıktan sonra 2 eski videom da tekrar hareketlendi.
Global Proje: 21. Gün
Video: 10
shorts: 12
Mucizeler yaratmıyor. Ama ben ilgilendikçe YouTube da istikrarlı şekilde önermeye başladı içerikleri. Proje zaten herkesin ilgisini çekecek bir türde değil. Ama kitlesini bulursa onların oturup tamamını izleyecekleri şeyler.
Bu kanalın da Facebook sayfasını reklamla halledeceğim sıfırdan. Instayı nasıl yapacağız bilmiyorum. Global insta satan görmedim hiç forumda. Hint sayfalarını saymazsak.
Yemek kanalı
videolar hazır ama seslendirmeler eksik. Elevenlabstan yapay zeka seslendirme kullansam YouTube para kazanmayı açmazsa diye endişeleniyorum. Yapay zeka seslendirmesi ile para kazandığını teyit eden kimseye rastlamadım henüz. Bu bilgiyi teyit edersem sürecini hızlandıracağım. Bugün kanalı açıp sessiz bir video attım bir yerden başlasın diye.