Benim askerlik günlerim aklıma geldiğinde çok gülerim, çünkü 12 ay yaptım

Ama en çok güldüğüm anım şu oldu, bunu yapan vardır mutlaka, el bombası şeklinde 400 gramlık demirden bombalar vardı, bunu 25 metre ilerde ki 1.5 x 1.5 metrelik çukuta atıyorduk, toplam 40 tane bomba vardı, herkes sıraya geçip atıyordu, millet baktım 40 taneden 20 tane felan atıp tutturuyor ne var ya bende yaparım bunu dedim ama bende öyle bi şans var ki en son sırada geldi, geçtim duvarın başına, duvarın üstünde 40 tane bomba dizili, başladım atmaya, 10 oldu giren yok, 20 oldu yok 😄 komutanımızda yüzbaşı çok ters bi adam, lan atsana oğlum 1 tane diyor, emredersiniz komutanım diyorum ama öyle bi korkuyorum ki, kollarım koptu resmen 30 oldu giren yok, komutan da beylik silahının kilidini açtı iyice tırsmaya başladım artık, atacağım varsa da korkudan atamıyorum, sonunda önümde 3 tane bomba kaldı, komutan yerinde dönüp duruyor, sinir küpüne döndü adam, bizim bölük zaten gülmekten yerlerde, ben terlemekten artık sırılsıklam olmuşum, içimden hadi inşallah bu girer diyip atıyorum, lanet çukurun her yanına bomba denk geldi, bi içine girmedi arkadaş 😄 40 da 0 yaptım, adam elinde 1 tane daha bomba var onu bana atacak artık dedim, geldi onu bana verdi, lan bunu attın attın yoksa 50 komando dansı yaparsın burada dedi, onu duyunca iyice ter bastı çünkü onu 1 defa 50 kere yaptım 1 hafta yataktan kalkamadım felç gibi bişey olmuştum 😄 neyse aldım o son bombayı, bismillah dedim attım, gitti o çukurun etrafında demir profil var ona sürterek girdi, oh be 1 tane attım sonunda diye sevindim, komutana bi döndüm, dönmez olaydım, bastı küfür, üstüne birde tekme 🤣🤣 oysa o profile sürterse o da sayılmıyormuş 🤣

Bana göre benim en komik anılarımdan birisi bu, size sıkıcı geldiyse şimdiden affedin arkadaşlar sizlerde de böyle anılar varsa paylaşırsanız çok sevinirim herkese hayırlı geceler.