Basın engeli geçin hocam, çok isteyen kendi yapar. Bunu bir büyükelçiliğin kapısında 5 gün boyunca gece 1'den öğlen 12'ye kadar beklemiş biri olarak söylüyorum, sonra gidip işi bilen birinden yardım aldım, 50 euro'ya hepsini hızlıca çözdü. Bunu baştan yapsam otel ve yol dahil 100-110 euro fazladan harcamamış olacaktım.
Doğru en sağlıklısı engellemek gibi duruyor ama forumda bu ve bunun benzeri durumlara o kadar denk gelmeye başladım ki gene de bir konu açmak istedim. Dediğiniz gibi bu işi yapmış biri ile yapmak sağlıklı ben danışmanla yaptırmaya param yetmediği için kendim yaparak başladım ama tabii azdan az çoktan çok gider hesabı işin tecrübe boyutuna yönelik risk almıştım. Okuyan emek harcayan yapabilir mi yapabilir ama daha önce yapmış olan biriyle yapmak riskleri her zaman daha aza indierecektir. Sizinde dediğiniz gibi
Is/Ticaret yapiyorsaniz bunlara hazir olacaksiniz ya da alisacaksiniz. Bir sure sonra artik musteri elemeye baslayabilirsiniz.
Her selam veren ile is yapilacak olsa memlekette herkes zengin olurdu
Doğru hocam aslında alışkında sayılırım ama garip geliyor insanların böyle boşuna zaman harcatması bilgi alırsın tamam ama işin içeriğini de sormazsın bu bir restorana gidip içine ne koyuyorsunuz tarifi verinde evde bende yapıcam demek gibi bişey ama insanımız nedense anlamıyor