mbtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatiniz için teşekkür ederim. Konu açılır açılmaz geçmiş postlarımı didikleyip argüman aramanızı komik buldum.
Yaptığım derlemedeki kitaplar, yayınevlerinin ücretsiz olarak okurlara açtığı ve indirme izni verdiği baskılardır.
Oradaki kitapları tek tek arayıp kendiniz de bulabilirsiniz, ben kendim derlediğim için zamanında paylaşmak istedim.
Satış hakkı gibi bir durumdan ziyade, o derlemeyi yapmak için verdiğim emeğe para istedim.
Tabii bu herkes için göreceli olabilir. En azından sizin kaçak freepik/shutterstock almanızdan daha etik olduğu kesin.

Kendi fatura kesmeme gelirsek, konuyu açarken sınırları nasıl çizdiysem kendim de dikkat ediyorum. Sembolik paralarla yapılan ticaretler hariç, tüm ticaretlerimde fatura kesiyorum.
Forumu zaten çoğunlukla satıcı değil müşteri olarak kullanıyorum. Shopier'den e-book satışı konusunda da şunu söyliyim; keşke vatandaş okumaya meraklı olsaydı da fatura kesebilseydim. Toru topu birkaç kişi aldı zaten o yüzden fatura kesme ihtiyacı duymadım.

edit: imla
Forumdaki bazı arkadaşlara vizyon ve saygınlık kazandırmak adına düzgün ticaret yapma hususunda bazı şeyleri hatırlatmak istiyorum.

Yazmayı biliyorsun sen önce kendine vizyon ve saygınlık KAZAN Millete vizyon saygı kazandırmak senin haddine degil .
Önce sende olsun sonra millette sor .
Ayrıca aldıgımız ürünler kaçakta degil bilip bilmedende boş boş yorum yapmana ayrıca bir güldüm
Komiksin