Ruhsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
28 yaşındayım 10 yıldır bir odaya kapalı yaşıyorum. sevgiliyi geçtim 1 tane arkadaşım yok. bir süre kanadaya uzaktan frontend developer olarak çalıştım sonra bunalıma girip işi bıraktım. şimdi 8-9 aydır işte bulamıyorum tüm firmalar İstanbul'da.

1000 den fazla yere cv göndermişimdir İstanbul'a gidip kapılarına dayanmak lazım.

gelelim survival konusuna.

faiz: 13bin tl
trendyol eticaret: 5-6 bin tl.

faiz eticarete uzun sürede güven olmaz vs. biliyorum beni 1 yıl kurtarsın yeter.
totalde elime 18bin civarı para gelecek. içkim sigaram yok hangi semti önerirsiniz? beylikdüzünde 8-9bine güzel evler var.

Sadece iş imkanı için değil Bodrum'un bilmem neresinde yaşıyorum herkes emekli. en yakın markete 1 saatte gidiyorum. yakında bir spor salonu olur giderim biraz açılırım diye düşündüm.
Bu düşünceyi kafandan çıkar. Ev tutmak çözüm değil. Sana hiç birşey katmayacak. Olay sadece ev tutmakta değil. Berberini değiştir. Yaptığın şeyleri yapma. 10 gün dolaş. Boş boş dolaş etrafı izle. Kafanda yapabileceklerini yapsan uzayıp kısalcanmı ne kadar sürede ne kadar kazandıracak ona bak. Eğer sana birşey katmayacaksa sadece zaman kaybıysa yapma. Ne yaparsan sana para kazandırır ona bak.
Firmanın kapısına dayanınca seni işe mi alacak. CV doldurduğun yerler 6 aydan önce dönmüyor bile. Yada hiç dönmüyor. Çık kafa dağıt. Ne yaparsam kazanırım diye kafanda bir fikir belirir mutlaka. Kaldığın yerden ayrılma ama hayatını değiştir. Video çek youtube için etrafı gez gerekirse. Çık dışarı.