KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalıcı bir hasar olmadığına sevindim. Allah bağışlasın. Benim de kızım için kalbi delik dediler. 7. ayında ameliyat oldu. Şuan hiç bir sorunu yok ama biz ölüp ölüp dirildik.
Teşekkürler hocam size de çok geçmiş olsun.
Gokhanekweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne desek boş ihmale mi yanarsın savcının gerek görmemesine mi yanarsın. Bebeğinizin şuan sağlıklı olmasına çok sevindim Allahım ayağına taş değdirmesin iyi insanlarla karşılaştırsın.
Savcı gerek görmüyor değil hocam bakanlık soruşturma izni vermiyor. Onlar maduriyete hasar kaldı mı kalmadı mı gözüyle bakıyorlar o süreci değerlendirmiyorlar ne yazıkki.
brbtt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, ciddi bir problem ile karşılaşmıssınız ama atlatmışsınız çok şükür.

Ülkemin Adalet Mekanizması İçler acısı durumda.

Arkadaşımızın Yazdığı Şu cümleye bakarmısınız:

''Biz de savcıya şikayette bulunduk bugün gelinen noktada sağlık bakanlığı Soruşturma İzni Verilmemesine karar vermiş. Bu sebeple şu an savcıda kamu davası açamıyormuş sanırım. Şu an devletin savcısı benim hukuk mücadelemi veremiyor dava da açamıyor.''

Şu an devletin savcısı benim hukuk mücadelemi veremiyor dava da açamıyor.

Gerçekten içler acısı..

Bir hukukçu değilim ama büyük bir saçmalık var.

- Yani ortada bir mağduriyet - problem - haksızlık - hukuksuzluk varsa, bir ülkede soruşturma kararı veya izni alıp - almamak bir sağlık bakanlığına bağlı olamaz, bir karar alıp alamama Tamamen Adli Mercilerin, Savcılıkların işidir.

Öyle olmalıdır da.

..

SONUÇ:

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR, ADALET OLMAZSA HİÇBİRŞEY OLMAZ OLSA DA BAŞARILI OLMAZ..

BU ÜLKE DE BİRŞEYLERİ KÖKÜNDEN DÜZELMEK İSTİYORSAK, ADALET YAPISINI DÜZELTMEKTEN BAŞLAMALIYIZ.

HER DETAYI SAĞLAM YASA'YA ZEMİNE OTURTMALI,

KURUMLARI BAĞIMSIZLAŞTIRMALIYIZ MESELA..

YOKSA BU ADELETSİZLİK, HUKUKSUZLUK İLLA Kİ BİRGÜN DÖNER DOLAŞIR GELİP SENİN DE YAKANA YAPIŞIR..

KISACA: ADALET YAŞATIR..

Saygılar, Sevgiler..

..
Teşekkürler hocam elimizden geleni yapacağız inşallah. Akşam twitter ve ekşi sözlükte yazacağım inşallah sesimizi duyurabiliriz.