DelipoyrazNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en sevmediğim kelimeyi kullanıcam biz burada neredeyse bi aileyiz ortak çıkarlarımız var ama bu konu da hepsi önemsiz.
Nacizane önerim buraya yazın bizleri de etiketleyin ekside, twitterda trend topic olur Twitter alanım değil ancak illa burada alanı olan birisi vardır gündeme sokar başlığı.
Konu sahibine öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum. Benimde iki tane evladım var. Allah'ım kimseye acılar yaşatmasın.

Benim 6 yaşındaki oğlumu ana sınıfı öğretmeni diğer 3 arkadaşı ile birlikte tuvalete kitleyip 15 dakika boyunca darp etti. Ne mi oldu tabiki hiç bir şey.

Karakola gittim şikayetçi oldum. Çocukta darp izleri var. Üstünden 3 ay geçti karakoldaki dosyamız savcılığa bile gitmedi. Bende sizin düşünceniz gibi trend topic için yardım istedim. Sağolsun forumda bu işi yapan arkadaşlar sadece fiyat listelerini paylaştılar.

Zorla yerel bir gazetede haber yaptırdım.
https://www.ilksesgazetesi.com/izmir...siddet-iddiasi

Sonra ne mi oldu. Ölüm tehditleri aldım. Silahlı saldırıya uğradım ve en sonda bıçaklandım hastanede kaldım saatlerce.

Bu olayların üstüne adalet yerini buldu mu hayır tabiki. soruşturmaya gerek yok diye karar verildi.

Çok şey yazmak isterimde ban yerim. Korkumdan değil zaten artık Türkiye'de değilim.