28 Kasım 23

türkçe proje: 28. Gün

YouTube

Shorts: 5
Abone: 72

Tiktok
6 paylaşım

Notlar: bir önceki paylaşımda da söylediğim gibi. Cuma günü tüm paylaşımları silip baştan başladım aslında. Tiktokta tutan versiyonları attım. Ama YouTube’da yürümüyor istatistik iyi olsa da. Bir yerde takılıp kalıyor. Bu hafta yatay video da atacağım YouTube’a. Karma götüreceğim. Sadece short atarak bir yere varmayacak bu.

Tiktok ufak tefek yürümeye başladı. İçeriklerimin instagram ve Facebook’ta da yürüme potansiyeline dair olumlu bir adım olarak görüyorum. Kitleme uygun (kadınlar) hesaplar bulsam alım yapacağım ama r10’da kim organik kim fake hesap satıyor anlamak zor.

Global Proje: 21. Gün

Video: 10
Shorts: 12
Takipçi: 82

Bu kanal yavaştan oturmaya başladı. 8-10 dklık içeriklerle haftada 3 paylaşım olarak devam edeceğim. Ama tabi bu da stoklarımın çabuk erimesine yol açacak. Ama yenileri çekilir, sorun yok. Yürüsün de. Bu kanalda daha iyi kapaklar ayarlamam lazım sanırım. Gösterim sayısı hiç fena değil. Ama tıklama 3,7.

3. kanala video atamadım daha. Kurgu bilgisayarım hala gelmedi. MacBook air’de capcutla ufak tefek şeyler yapabiliyorum ancak. O proje capcutla olmaz. Premire lazım.