Hocam sistem arama sonuclarından içerik oluşturmamı bilemiyorum ama o ülke uzantılarına sahip sitelerde fark ettiğim bir iki noktayı söyleyeyim belki işinize yarar.

İçeriklere Author yani yazar atıyorlar, benzersiz ID ekliyorlar linklere. Bu taktiği çok farklı bir sektörde de işe yaradığını gördüm site birebir klon ID numaralarını kendisi bir algoritma ile şifrelemiş ve ek olarak Identifier (Author) eklemiş.
Farklı url yapıları denemelisiniz yani*
Bir ek not daha vereyim, bu klon siteyi yapan arkadaş blog backlink kasmış sitesine, ama nasıl ? short url(301) şeklinde sitemaplerine almış blog backlinkleri.

Bir diğer konu indexlenmek için, evelden beri en etkili yollardan birisi backlink, gerçekten index alan bir kaç newsli site satın alarak haberlerin içine random olarak sitenizin linklerini girebilirsiniz liste halinde.

Bir diğer husus henüz yönlendirilmemiş, bir kaç site yakalayıp incelediğimde tüm sayfalar bir kaç farklı düzende yeniledikçe içerik değişiyor ama içerik hep toplama ve atıyorum ilk paragraf 3 e gidiyor 4. paragraf 1 geliyor gibi değişik değişimler oluyordu.

Bunun yanında bende bir kaç deneme yapmıştım, hatta chatgpt api de dahil edip bu olaya içeriklere 1 paragraf açıklama yazdırdım filan ama son spam güncellemesiyle tamamen geriledi sitelerim ve yeni domainlerde de ben denemedim açıkcası.

Bunların dışında kendim maruz kaldığım bir saldırı tipinden de bahsedeyim belki index işlerinde işinize yarar, 301 yaparak index aldırıyorlar. domain.com/siteler/sitegrup3/hedefsite.com/icerik.html sayfası hedef sitedeki icerige 301leniyor ve sitenin içeriği şeklinde index alıyordu ek birşeyler yapıyorlarmıydı bu bi anti seoydu bence google o siteleri backlink gibi görüyor ve bu domainler gittiğinde büyük link kayıpları yaşanıyordu.

son ek olarakda, wordpress - php - nginx - server yapıları, gibi alanlarda yardıma ihtiyacınız olursa destek atarım hocam bende bilginin paylaşıldığında çoğaldığına inananlardanım...