FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkürler hocam zaman ayırıp detaylı anlatmışsınız. Öncelikle şunu belirteyim bizimkisi doğum sırasında olmadı doğduktan 1 ay sonra hastane yatışının 6. gününde hastanede oldu. Hala sebebini bilmiyoruz.

Ben 2 hafta öncesine kadar yani 1 yıl boyunca hep hastane ceza alsın inşallah kapatılır vs diye bakıyordum ama baktım o işler öyle olmuyormuş bunu anlamış oldum.

Bir arkadaşım bana çok güzel bir söz söyledi ve bana mantıklı geldi. Oralar hastane değil ticarethane ve senin onlara verebileceğin en büyük ceza onlardan hesapta olmayan bir para çıkışı ellerinden paralarını almak dedi.

Bu söz bize mantıklı geldi çok şükür oradan gelecek paraya muhtaç değiliz o çocuğumuzun parası olarak görüyoruz bir fon yapıp dövize çevirip ileride çocuğumuz istediği gibi kullansın diye saklayacağız onun parası sonuçta o yaşadı o acıları.
en sevmediğim kelimeyi kullanıcam biz burada neredeyse bi aileyiz ortak çıkarlarımız var ama bu konu da hepsi önemsiz.
Nacizane önerim buraya yazın bizleri de etiketleyin ekside, twitterda trend topic olur Twitter alanım değil ancak illa burada alanı olan birisi vardır gündeme sokar başlığı.