DelipoyrazNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Çocukların doğum sırasında yanlış hatırlamıyorsam omuz kısımlarında bir kemiği kırılabiliyor ancak çok emin değilim. Eminim araştırmışsınızdır ancak bir başka doktora bunu sorun eğer yapılan ihmal ya da bir hata varsa sonuna kadar tabi ki hakkınızı arayın. Şimdi hakkınızı arama konusun eksisozluk mantığını anlatayım biraz.

Hocam eksisozlukte yeni bir kullanıcı açın.
Sonra detaylı uzun bir anlatım hazırlayın. Doktor ya da hastane isimleri vermeyin. Mümkün olduğunca detaylı olsun hatta rapor film vs.. varsa bunları da ekleyin. İnsanlar detay gördüğü zaman yorum ve etkileşime girecekler bazıları sizi yadırgayacaktır eleştirecektir bunlara takılmayın öncelik yüksek etkileşim alması.

Sonrasında eğer amacınız hastanenin ya da doktorun bir bedel ödemesiyse muhtemelen bu olacaktır. (Yanlış anlaşılma olmasın amacınız para koparmak demiyorum muhtemelen ceza çekmelerini istiyorsunuz bir beklentiniz olmadığını düşünüyorum)

Bu arada çaylak hesabınız olacak siz başlık açamayacaksınız. Eminim sözlükte 4-5 kişiye rastgele böyle mesaj atsanız seve seve size destek olacaklardır. Çünkü etkileşim alacak ve kendisini popüler yapacak bir konu. Konuya sizin nickinizi ve konuyu açmasını istediğinizi de yazacak. Kendisi prim yapacak popüler olacak size de yardımcı olmuş olacak.

Bende yazarım ekside yardımcı olabilirim aslında ancak çok fazla mesaj yorum trafiği olacak ben zaman ayırmakta zorlanırım ancak söylediğim yolu denerseniz zaten bir sürü destekçi çıkacaktır.

Bu konuyu takip edemem muhtemelen sorunuz olursa özelden yazın yönlendirmeye çalışırım. Profilimde whatsapp var.
Çok teşekkürler hocam zaman ayırıp detaylı anlatmışsınız. Öncelikle şunu belirteyim bizimkisi doğum sırasında olmadı doğduktan 1 ay sonra hastane yatışının 6. gününde hastanede oldu. Hala sebebini bilmiyoruz.

Ben 2 hafta öncesine kadar yani 1 yıl boyunca hep hastane ceza alsın inşallah kapatılır vs diye bakıyordum ama baktım o işler öyle olmuyormuş bunu anlamış oldum.

Bir arkadaşım bana çok güzel bir söz söyledi ve bana mantıklı geldi. Oralar hastane değil ticarethane ve senin onlara verebileceğin en büyük ceza onlardan hesapta olmayan bir para çıkışı ellerinden paralarını almak dedi.

Bu söz bize mantıklı geldi çok şükür oradan gelecek paraya muhtaç değiliz o çocuğumuzun parası olarak görüyoruz bir fon yapıp dövize çevirip ileride çocuğumuz istediği gibi kullansın diye saklayacağız onun parası sonuçta o yaşadı o acıları.