Hatırlarsanız yaklaşık 45 gün evvel başıma şöyle bir olay gelmişti Kredi Kartımdan Habersiz 25.000 TL Çekildi Bu problemi çözdük. Bana burada kredi kartını İnternet Alışverişlerine, Telefon/Posta Alışveriş ve Yurtdışı İşlemlere kapatmam gerektiği, bu konuda hatalı olduğum söylenip durdu. Bugün başıma sıra dışı bir olay daha geldi ki gerçekten bu beni korkuttu.

Malum bankalar bu sıralar çok fahiş kredi kartı limitleri tanımlıyorlar bahse konu kartın 340.000 TL limiti var. Başıma şöyle olay geldi;

Şehirdışından bir ürün almak istedim, mağaza kredi kartı bilgilerimi istedi. Mağaza sahibi yabancı değildi, Garanti BBVA Bonus Flexi kredi kartımın arkalı, önlü resmini gönderdim. Kredi kartı işlem izinleri tamamen kapalı, İnternet Alışverişlerine, Telefon/Posta Alışveriş ve Yurtdışı Alışverişlere herşeye kapalı olmasına rağmen 15.000 TL para çekildi kartımdan, Fişinin resmini attılar MO/TO işlemiyle çekilmiş. Mobil bankacılıktaki hesap ekstreme düştü, harcama yaptınız diye mesaj olarak geldi. Çok şaşırdım ve dedim işlemi iptal edelim, işlemi iptal ettik ve hesap ekstresinden direk silindi. Denizbank kredi kartıyla denedik onda da kapalıydı bütün işlem izinleri, ondan çekemediler, İşbankası kredi kartıyla denedik ondanda çekemediler.

Garanti BBVA müşteri hizmetlerini aradım, böyle bir işlem görünmüyor diyerek neredeyse beni yalanladılar, tekrar çekelim bakın diyince kartı iptal edelim yenisini gönderelim bir endişeniz varsa denildi. Kartı iptal etsek ne olacak yeni gelende aynı halt olacak dediğimde, bana öyle bir işlem görmediğimiz için bu konu hakkında konuşamayız, çekim yapılıp iptal edilse biz görebilirdik dediler. Ancak para çekildi ekstreye düştü hatta güncel limit bile düştü.

Siz siz olun benim kredi kartım İnternet Alışverişlerine, Telefon/Posta Alışveriş ve Yurtdışı Alışverişlerine kapalı diye güvenmeyin. Böyle birşeyin olacabileceğini biri söylese inanmazdım. Kartı iptal ettik yenisi gelsin bir yerde fiziksel kart olmadan yine aynısını deneyeceğim, bakacağız sonuca kimin kredi kartı daha büyük.

Açıkcası hala hem endişeliyim, hem şaşkınım.