bu konu hakkında bir arkadaşım da bana bilgi vermişti ama pazar araştırmamda bu tarz içeriklerinde satıldığını görmüştüm, kanva hazır tasarımlar için de çalışmalar yapacağım da bana çok kolay geldiği için içimden gelmiyor açıkçası. Ama mesajın için teşekkürler
Anladım, etsy de Premiere gibi advance sayılabilecek içeriklerin kitlesi çok düşük, epey düşük. Olanlar da aslında belli bir niche e ait mesela Premiere Pro yazınca direkt lutlar çıkıyor, 1000 tane şeyi 8-9 dolara satan var, ama dükkan satışı 60 falan. 11 tanesini 6 dolara satan var dükkan satışı 7k nın üstünde. Niye? düğüncüler. Dünyanın heryerinde bunlar böyle, düğüncüleri kıstırırsan ekmek yersin program ne olursa olsun

Düğün fotoğrafçısı çok var etsy de, o yüzden daha farklı bir branding ile onları kıstırabilirsin. Mesela senin ürün fotoğrafında bi kutunun üstünde "şu şu ürün" yazıyor, gayet sade güzel bir mockup ama buna dönüp bakmaz o kişi, direkt düğün fotoğrafının/videosunun üzerinde renkleri görebileceği bir kapak koymak daha mantıklı. Örnek bir görsel mesela bunlar alt alta çıktı direkt, üsttekiler Etsy tayfanın tıklayacağı thumbnailler, alttakiler etsy i görüp "yav ben aslında burdan ekmek yerim, herşeyi toptan ucuza koyarım mis" diyen girişimci erkeklerin göz kanatan thumbnailleri.