1 ay sonra eşyaları kemirme dönemi başlar. bunun önüne geçmek için dolapların köşelerine koruma bandı gibi şeyler, yatakların koltukların ayaklarına pet şişeler geçirin. koku ve sıklığı çok iyi bilirim. ben oğlumla bekarken aynı oda içinde kaldım. kışın ortasında cam çerçeve açık dururdum. 2-3 aya bir hastalanırdım. ama yine olsa yine çekerim o eziyeti. onu sahip olduktan sonra bir çok kötü şey yaşadım kendi hayatımda, o olmasaydı bu kadar kolay atlatamazdım emin olun.
Bende kötü bir şey yaşayıp köpek sahiplendim iyi geliyor insana ve evet bende odamda baktım 1 ay ve afedersiniz goldenler anormal değilmiş bi ara kendi dışkısını yeme sorunu vardı gece 3 de bir anda fırlayıp kakasını felan temizliyordum inanılmaz zordu ve cam hiç kapanmıyordu evet siz daha tecrübelisiniz zaten hastalıklardan ötürü aşıları çok eksik inşallah tarih belirlendi aşıları bitsin artık dışarıda kudurtmaya götüreceğim enerjisi çok fazla ve güneş çok az görüyor uyuz dönemimde hayvanı bildiğin kapattık ve vitamin eksikliği oldu derisi siyahlaştı veteriner normal dedi vitaminler verdi düzenli kullanıyoruz kaçak kaçak güneş görünce kucağımda dışarı çıkartıyorum şimdi bi aşıları bitsin