red11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizden başka kimse sizin gibi düşünmüyor kendi dünyanız da başarılar
Yine kalite kokan bir cevap. Üzücü.
Şikayet konunuzu okudum tekrar geçmiş olsun.
Zor durumumunuzdan faydalanarak sizi daha zor bir durumda bırakan bu müptezellik forum içinde cezasız kalmayacaktır. Bundan hiç şüphem yok.

Anlamanız gereken bir kaç nokta var. Ticari anlaşmazlık başka bir şey, dolandırılmak bambaşka bir şey.
Ticari anlaşmazlıklarda haklı olduğunuz konusunda net iseniz, -trade ve şikayet dahil bir çok şekilde forumda elinizden geleni yaparsınız.
Dolandırıldı iseniz kanıtlarınız ile birlikte yaptığınız gibi şikayet konusu açar ve değerlendirmeye alınmasını beklersini.
Şikayet konunuzu bir süre geçtiği halde her hangi bir moderatör tarafından ilgilenilmediğini düşünüyor iseniz, şikayet konunuzu ilgili moderatörlere PM ile ulaşarak bildirirsiniz.
Yine cevap alamazsanız bu defa forum iletişim maillerini kullanır ve forum yönetimi ile irtibata geçersiniz.
Ek olarak kanıtlarınızı elinize alır ve savcılığa müracat edersiniz.

Ama tabi yukarıda yazdıklarımı bırakın yaplayı okumaya bile üşenirsiniz.
Size konu açıp ( sanki modlar sizin emir erinizmiş gibi ) moderatörlere seslenmek daha basit geliyor.

'sizden başka kimse sizin gibi düşünmüyor, kendi dünyanızda başarılar' iletinize cevaben ; dolandıran veya dolandırılan ben değilim, benim dünyamda bunlar yok !