Selamlar, internette karşılaştığım bir methodu belki yeni bir girişime başlamak isteyen olur, işine yarar diye paylaşmak istedim. Zamanında bana lazımken baya bi aramıştım ama bulamamıştım.
Tiktok hesabını Türkiye'den açtığımızda tabii ki karşımıza Türkiye keşfeti geliyor, video paylaşınca Türkiye'deki insanların karşısına çıkıyor. ABD'ye e-ticaret yapmak ya da ABD'den trafik çekmek isteyenler için olumsuz bir durum. Uzatmadan methoda geçelim:
Unutmadan VPN-Proxy ile ufak ücretlerle de yapılabilir dileyen o yoldan gidebilir.

1. Tiktok Mod Uygulaması indiriyoruz
  2. Bu uygulama üzerinden tiktok hesabı açıyoruz
  3. modlu app'ı silip normal tiktok uygulamasını indiriyoruz
  4. yapacağımız profil düzeltmelerini/ayarlarını yapıyoruz (modlu appdan yapılmıyor)
  5. Tekrar moddlu apı indirip giriş yapıyoruz ve abddeyiz
Modlu app'ı nasıl bulurum bunun özelliği nedir diyenler için "Tiktok Mod all regions unlocked" gibi bir google araması ile bulunabilir. Adından özelliği belli oluyor zaten.
Not: Modlu app'lar konusunda pek bilgim olduğunu iddia edemem telefonunuza virüs felan bulaşır mı bilemiyorum ama baya bi youtube'un modlu appını kullanan gördüm hiçbirşey olmamıştı. Dileyen emülatörden deneyebilir.

EDİT: Tekrar girdim ve patladı Method patlakmış mod arkadaşlar konuyu silebilir, yardımcı olmak istemiştim ama nasip değilmiş kusura bakmayın