Kolay gelsin. Eski ve özellikle auth. kazanmış bir domainle hemen her işte bir yere kadar başarılı sonuçlar alabilir. Gerçek bir test için yeni bir domainle deneyin.

Google'ın çalakalem AI içeriklerine uyguladığı ve adı konmamış pratik bir yaptırımı var. Google AI içerikleri tespit edebiliyor. Ancak içerik farklılaştırılabilirse ve iyi bir domainle iş yapılırsa sonuçlar farklı oluyor. Benim testlerimde eski ve DA oranı iyi domainimde 10. sıradan değil 1. sıradan giriş yapabiliyordu. Ancak yeni domainle ve spam/çalakalem şeklindeki ai içerikleri ne kadar uzun olursa olsun başarılı olamayabiliyor. Özellikle Avrupa dillerinde durum daha zorlu.

Bahse konu site şu an açık değil. İçerikler 1-2 haftada yıllanmış domainlerin üstüne çıkabilmişti. Çünkü domain eski ve authu yüksekti. Kendi yazdığım Php bir script kullanıyordum. Rüya tabirleri bir örnek. Domainde rüya veya tabir gibi bir şey geçmiyordu. Daha önce bu tür bir konuda içerik oluşturulmamıştı. Başka konularda da ilk sıralardaydı.

Resimler ya aşağıdaki konuda ya da forumda attığım bir mesajda vardı.

Sen ne anlarsın diyenler için; bu işi neredeyse ilk çıktığından beri otomasyona soktum. Hala otomasyonlu biçimde kullanıyorum.

https://www.r10.net/kodlama-yazilim-...feranslar.html