webtasarim.agency alan adı okunuş olarak güzel fakat aynı anda ingilizce ve türkçe parametreler içeriyor akılda kalıcı değil. Elbette projelendirilecek bir fikir bulunabilir.
Web tasarım aratılan bir kelime evet fakat şunu hatırlatmak isterim, bir domain - alan adının keyword (anahtar kelime) içermesi bir SEO ve SERP kriteri değildir. Alaka düzeyi, site otoritesi ve içerik gibi başlıca konular bunu belirler.
Custom WordPress konusunda özelleştirilmiş tema satmak istiyorum dediniz, oldukça harika bir fikir kaliteli işler çıkartabileceğinizi düşünüyorsanız neden olmasın. Her iki alan adı da uygun, birini seçin diğerini permanent 301 redirect yapın iki uzantı da bence güzel.
Evet. Bende Turkiye icin .agency yazilis olarak zor diye dusunmustum. Ama webtasarim.club da bosta. Birde customwordpress.solutions bosta. solutions cozumlar demek ingilizcede. custom wordpress .cozumleri
Hocam yukaridaki .design uzantili domain Yenileme fiyati 46.98 dolar. Ben simdi elimdeki .design domaini 130 dolara yeniledim. Neden fazla acaba.
domain ismi
www.pyro.design
Buda farkli bir wordpress sitesi.
www.pyroautotransport.com
Kadence ve generetepress child temalari yapip satmayi dusunuyorum