firatxyilmazz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu konuyu en nefret ettiğim müşteri tiplerini belirtmek için açtım.(Uzak durun bu tarz insanlardan)

R10'dan müşteri geliyor teyit etmek için r10 üyeliğinin ismini istiyorum r10 da yokum diyor, fakat beni r10 dan bulmuş..İşlem almak istediğini söylüyor fakat önden para göndermeyi kabul etmiyor.R10'dan bulduysanız üyelik isminizi vermeniz yeterli önden para yollamanıza da gerek yok diyorum.R10'da üye değilim diyor.. (Muhtemelen r10 da üye kendisi bana şikayet konusu açtıracağını söyledi).Sen benim babamın oğlu musun ki senden teyit almadan veya ücret almadan işlem başlatacağım? Birde o kadar soru sorup benim vaktimi alıyorsun? /hayatımda ilk defa bir şahısa k*fur edesim geldi, ettim de zaten . Çünkü o a kadar sinirlendirdi ki...

Diğer r10 müşterilerimden biri, Instagram banını kaldıracağım o kadar konuştuk inidirim bile sağladım kendisine yüklü miktarda, instagram'da 35k lık işlemi 25k yapmışım işlemi başlatmak için r10 dan moderatorlerden birini ikna edersek belki aracı olurlar diyorum (Yüksek bir mebla olduğu için) Bana parasının olmadığını ve ayın bilmem kaçında parasının olacağını söylüyor.Kardeşim Paran yoksa neden ilan açıyorsun neden beni konuşturuyorsun neden vaktimi alıyorsun??? Paran yoksa ilan açma kardeşim.. (Ayrıca bu tarz insanlar asla geri dönmez...)

Bu tarz insanlara küfür etmemek elde değil bilgi almak için de yazmıyorsunki işlem almak için yazıyorsun, bilgi almak istediğini söylesen ben zaten bilgi vereceğim ben sana...

Konular r10 da misafir ve ziyaretçilere de açık diye biliyorum. Kendin test edebilirsin mesela.