Merhaba arkadaşlar, Lisans Web sitemi satmaktayım alan arkadaş Tedarik gibi konularda yardımcı olacağım. Site A'dan Z'ye yapılı alıp fiyatları güncelleyip Adwords reklamı ile direk satış yapabilirsiniz. Satış nedenim bir çok sektör de hizmet veriyorum artık başım kaldırmıyor reklam ile kenarda iş yapsın dedik yine de zaman ayıramadım. Adwords de reklam çıktım ortalam TBM 5 TL gibi geziyor Kâr marjı çok yüksek tedariği kolay ürün hacmi çok geniş bir sektör. Satış yapıldıktan sonra aldın siteyi bitti işimiz gibi asla olmayacak dilediğiniz zaman destek alabilirsiniz çünkü iyi bir tecrübe kazandım bu işte alan kişiye elimden geldikçe destek olacağım.
Talep edilen Fiyat: 5.000 TL Site adresi: lisanstr.com Sitenin aylık getirisi: 100-200 Sitenin açılış tarihi: 2022 Haziran DA / PA Değerleri: 5/25
Kategori / sitenin içeriği: Lisans
Günlük hit sayısı: Aşağıda bulunuyor Ziyaretçi kaynağı: Google - R10 Domainin yaşı: 5 Yaşında Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerikle beraber Hosting dahil mi?: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: